Sistem Lamello

Sistem Lamello spajanje drveta lepljenjem - Originalni Drveni Keks 4 mm debljine - lamello Classic X kekserica

Sistem Lamello

Sistem Lamello spajanje drveta lepljenjem čine originalna drvena keks spojnica, samozatezne PVC spojnice E-20 L i E-20 H, kao i Lamello Classic X kekserica – glodalica.

Lamello drvena keks spojnica:

Keks spojnica je originalna isprobana drvena spojnica uvek 4 mm debljine. Uspeh lamello drvenog keksa se zasniva na brzoj i jednostavnoj primeni, stabilnim i kvalitetnim spojevima kao i minimalnom zamoru materijala kod spajanja drvenih pločastih materijala.

Originala Lamello keks spojnica garantuje kvalitet u tačnosti veličine, optimalnu distribuciju lepka i stabilnost oblika, kao i održivo uzgajanje od bukovog drveta. Savršeno uklapanje se ceni od samog početka radnog procesa. Keks spojnica se lako ubacuju u napravljen žljeb i ostaju na mestu čak i kada se radni komad prevrne radi sklapanja.

Lamello PVC samozatezna spojnica E-20:

Lamello E20 je samozatezna spojnica koja se može ugraditi sa bilo kojom Lamello keksericom, Classic X ili Zeta P2.
Zakrivljeni grebeni samozatezne spojnice je učvršćuju u radnom komadu bez lepka, istovremeno stežući radne komade zajedno. Ovo čini Lamello spojnicu E20 savršenom za lepljenje u radionici ili na montaži. E20-L spojnica se koristi za površinske veze i idealna je za ramove za slike, postolja ili proširenja panela.
E20-H spojnica je dizajniran za ivične spojeve.

Lamello Classic X kekserica:

Lamello Classic X je nova poboljšana glodalica – kekserica za drvo.
Classic X kekserica je zasnovana na proverenom originalu i nudi savršenu kombinaciju brzine i svestranosti.

Bočna tolerancija omogućava brži rad bez pomagala za pozicioniranje i zaustavljanje. Izbegavajte greške pri podešavanju dubine sečenja jer oba radna komada imaju istu dubinu žleba.

Veoma efikasan, jednostavan i precizan sistem spajanja panela.
Tanki radni komadi veličine 8 ili 10 mm mogu se spajati pod bilo kojim uglom.

U nastavku pogledajte kompletnu ponudu proizvoda – Sistem Lamello spajanje drveta lepljenjem: