Sistem Lamello za spajanje drveta lepljenjem

Sistem Lamello za spajanje drveta lepljenjem - Lamello Classic X kekserica - Originalni Drveni Keks

Sistem Lamello za spajanje drveta lepljenjem uz pomoć Classic X ručne kekserice, drvenih i plastičnih keks spojnica, lepka za drvo. Sa spojnicama iz sistema Lamello mogu se spajati i drugi kompozitni materijali.

Sistem Lamello sastoji se od sledećih proizvoda:

  • Classic X kekserica
  • Originalni drveni keks 4mm debljine
  • Plastična keks spojnica K20
  • Samozatezne PVC spojnice E-20 L i E-20 H
  • Plastična spojnica C20
  • Glodalo karbidno
  • Glodalo dijamantsko

Lamello Classic X ručna kekserica

Classic X je ručna glodalica, nova poboljšana kekserica za drvo. Zasnovana na proverenom originalu, nudi savršenu kombinaciju brzine i svestranosti. Mogućnost za grešku pri podešavanju dubine glodanja je svedena na minimum, jer oba radna komada imaju istu dubinu žleba. Izrada žlebova za spajanje pod bilo kojim uglom od 22,5° do 180°.

Lamello keks spojnice

Originalni drveni keks uvek 4 mm debljine. Uspeh Lamello drvenog keksa se zasniva na brzoj i jednostavnoj primeni, stabilnim i kvalitetnim spojevima kao i minimalnom zamoru materijala.

Lamello E20-H i E20-L su plastične samozatezne spojnice čiji zakrivljeni grebeni učvršćuju spojnice u radnom komadu bez upotrebe lepka. E20-L spojnica se koristi za površinske veze i idealna je za ramove za slike, postolja ili proširenja panela. E20-H spojnica je dizajniran za ivične spojeve.

Lamello K20 je plastična keks spojnica i može se koristiti sa bilo kojom ručnom keksericom Classic X ili Zeta P2. Spojnica K20 je idealna za radne komade koji se teško povezuju, kao što su pregrade, paneli, poklopci…

Lamello C20 je plastična keks spojnica, dokazano rešenje za spajanje mineralnih kompozitnih materijala kao što su Corian i Varicor ploče. Plastična keks spojnica C20 ne bubri, pa su ove keks spojnice izuzetno pogodne za izradu nameštaja za spoljašnje ili vlažne prostore.

U nastavku pogledajte kompletnu ponudu proizvoda – Sistem Lamello: