O nama

O nama

Firma MACO FORM d.o.o. osnovana je 2012. godine sa sedištem u Beogradu, a osnovna delatnost bila je uvoz i veleprodaja točkića za nameštaj.

Dve godine kasnije, širimo svoju ponudu i počinjemo da trgujemo i širokim opsegom okova za nameštaj. Danas je MACO FORM d.o.o. jedna od najreferentnijih firmi u Srbiji u oblasti trgovine točkića za nameštaj.

Vizija

Biti najbolji u oblasti trgovine u regionu, biti standard i merilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – kupcima prvi izbor pri kupovini, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija. Vrednosti na kojima temeljimo naš uspeh su kvalitet, poverenje, inovativnost i razumevanje potreba naših kupaca.

Misija

Naša je misija da pružimo svakom kupcu najbolju vrednost za novac koji daje, kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine i pažljivo odabran asortiman roba i usluga sa naglaskom na kvalitet.

Razvoj

Sistematski i gradualni pristup razvoju firme značio je pažljiv, adekvatan i pravovremen izbor investicionih aktivnosti kao odgovor na prepoznate tržišne šanse. Rezulat je pretočen u firmu MACO FORM d.o.o. koja predstavlja regionalno koncipiran format visokih logističkih, komercijalno-finansijskih i inovativnih standarda. Permanentno unapređivanje postojećih i postizanje novih sposobnosti su karakter osnovnih težnji firme. Upoznavanje i uvođenje novog, modernijeg i efikasnijeg jeste naš najveći izazov i motiv.

Kvalitet

Na samom početku smo shvatili da kvalitet onoga što mi želimo da pružimo zavisi od kvaliteta svakog pojedinačnog elementa koji učestvuje u kreiranju proizvoda ili usluge koji nudimo, kao i njihovog međusobnog odnosa. Zbog toga je visok nivo kvaliteta osnovni kriterijum kod izbora proizvoda, osnovnog sredstva, selekcije ljudi, edukativnog programa, marketing alata. Ali ne samo eksterno, firma MACO FORM d.o.o. je i interno okrenuta kvalitetu.

Međuljudski odnosi

U centru pažnje poslovne filozofije firme MACO FORM d.o.o. nalaze se ljudi-dobavljači, kupci, saradnici, zaposleni. Pažljiva i profesionalna selekcija, ispunjavanje svih preuzetih obaveza i mogućnost stalnog napredovanja jesu preduslov izgradnje i održavanja dugoročnih i kvalitetnih relacija na kojima se zasniva ne samo naš poslovni uspeh već i korporativna društvena odgovornost. Neraskidivo čvrste veze sa ljudima su inercija koja krči put još uspešnijoj budućnosti.

Zbog toga je naš cilj da zadovoljstvo ljudi iz našeg poslovnog okruženja podignemo na još viši nivo.

Podaci o firmi MACO FORM d.o.o

  • Rešenje iz APR – Preuzmi  ;  Rešenje iz APR o promeni sedišta – Preuzmi
  • Identifikacioni podaci firme – Preuzmi